Skip to main content

Nova ponudba kartice ugodnosti Graz Card

Nova ponudba kartice ugodnosti Graz Card

Veliko kulture in popolna mobilnost: pod tem motom je graški turistično informacijski center Graz Tourismus graztourismus.at v sodelovanju z Avstrijskimi železnicami (družbo za potniški promet ÖBB Personenverkehr AG) 1. aprila 2022 uvedel novo kartico ugodnosti GRAZ CARD. Z njo obisk Gradca ni samo bolj trajnosten, ampak tudi udobnejši in ugodnejši. Najpomembnejše zanimivosti mesta si lahko ogledate ali koristite, kolikorkrat želite. 

Izbirate lahko med karticami ugodnosti za 24, 48 ali 72 ur.

Kartica turistom, ki se zanimajo za kulturo, omogoča ogled najpomembnejših zanimivosti. V času veljavnosti,  za ceno od 26 evrov naprej (za 24 ur) lahko neomejeno uporabljate naslednje storitve:

  • javni prevoz znotraj tarifne cone 101 – ta vključuje tudi letališče, vzpenjačo na Grajski grič (Schlossbergbahn) in dvigalo na Grajski grič (Schlossberglift);
  • vključeni so vsi muzeji Univerzalnega muzeja Joanneum (Universalmuseum Joanneum) v Gradcu in Avstrijski muzej na prostem Stübing (Österreichisches Freilichtmuseum Stübing); ponudba zajema še muzeja Graz Museum Sackstraße in Graz Museum Schlossberg;
  • kartica ugodnosti Graz Card je prijazna družinam – dva otroka, mlajša od 15 let, sta vključena brezplačno.

Kartico ugodnosti Graz Card lahko kupite tudi v spletni prodajalni vozovnic Avstrijskih železnic ÖBB na www.graz-card.com. Na voljo je na okencih Avstrijskih železnic ÖBB povsod po Avstriji. Kartica ugodnosti Graz Card je na prodaj tudi  v Gradcu, v Turistično informacijskem centru regije Gradec (Tourismusinformation Region Graz) na Herrengasse ali v storitvenem centru združenja javnih linijskih prevoznikov avstrijske Štajerske Verbundlinie (nekdaj Mobil Zentral).

Preberi več

Deli objavo